اپل در تولید گوشیهای سری آیفون ۱۴ خود، تنها برای یکی از مدلهای این سری منحصراً از فناوری OLED سامسونگ استفاده میکند.اپل از سال ۲۰۱۷ تا به حال پنلهای OLED گوشیهای هوشمند خود را از سامسونگ خریداری کرده است، اما حالا به نظر میرسد که غول کوپرتینویی قصد دارد وابستگی خود را به غول کرهای کاهش دهد. به گزارش Phonearena، یکی از کارشناسان صنعت تولید نمایشگرها به نام راس یانگ، که اکثر پیشبینیهایش درست و دقیق است اعلام کرد که سامسونگ فقط برای یکی از مدلهای آیفون ۱۴ تولید پنل OLED میکند.سامسونگ تولیدکنندهای پیشرو در زمینهی نمایشگرهای گوشیهای هوشمند محسوب میشود، البته سایر تولیدکنندگان نیز تلاش میکنند تا بتوانند به تأمینکنندهای قابل رقابت با سامسونگ تبدیل شوند. این شرکت سال گذشته تنها تأمینکننده پنلهای OLED با فناوری اکسید پلیکریستال دماپایین (LTPO) و ترانزیستورهای فیلمنازک TFT برای آیفون ۱۳ پرو و پرو مکس بود و اپل در تولید آیفون ۱۳ و ۱۳ مینی از پنلهای ساخت الجی و BOE استفاده کرد. بااینحال براساس برخی گزارشهای منتشرشده به نظر میرسد که امسال اپل تأمین پنل OLED آیفون ۱۴ پرو ۶٫۱ اینچی را منحصراً به سامسونگ خواهد سپرد و تأمین پنلهای مدل پرو مکس ۶٫۷ اینچی از این سری را بین این شرکت و الجی تقسیم خواهد کرد. البته گزارش دیگری هم حاکی از آن است که ۲۰ تا ۲۵ درصد از پنلهای ۶٫۱ اینچی آیفون ۱۴ توسط BOE انجام خواهد شد و تولید مابقی پنلها بهعلاوهی نمایشگرهای۶٫۷ اینچی آیفون ۱۴ مکس برعهدهی الجی و سامسونگ خواهد بود.ظاهراً اپل قصد دارد از الجی بخواهد تنها برای مدل پرو آیفون ۱۴ نمایشگر بسازد، چراکه این شرکت در ساخت پنلهای گوشی هوشمند با فناوری LTPO تجربهی کافی نداشته و همچنین به اندازهی سامسونگ ظرفیت ندارد.
پنلهای OLED با فناوری LTPO در فعال کردن نرخ نوسازی پویا اهمیت بسیاری دارند و آخرین شایعه منتشرشده نیز به این امر اشاره دارد که مدلهای معمولی آیفون ۱۴ تنها از نرخ نوسازی ۶۰ هرتز پشتیبانی میکنند.
اپل به احتمال زیاد در آیفون ۱۴ پرو و پرو مکس، بریدگی یا ناچ روی نمایشگر را حذف خواهد کرد و بهجای آن دوربین حفرهداری را جایگزین میکند. همچنین انتظار میرود این دو مدل در ماژول دوربین به سنسور اصلی جدیدی مجهز باشند که آنها را به بهترین گوشی ۲۰۲۲ برای عکاسی و فیلمبرداری تبدیل کند. علاوهبراین به احتمال زیاد اپل در تولید آیفون ۱۴ پرو و پرو مکس از تراشهای ساختهشده با فرایند پردازشی پیشرفتهتری از A15 Bionic استفاده خواهد کرد.