انتخاب نوع آنتن و رادیو برای ارتباطات وایرلس

اخبارگوناگون

یک ارتباط درست میان دو یا چندین سیستم فرستنده و گیرنده ، مستلزم تشعشع سیگنالی با توان مناسب می باشد به طوری که برای گیرنده قابل درک باشد به همین دلیل یکی از مهم ترین نکاتی که در یک ارتباط موفق باید مورد توجه قرار گیرد گزینش سنجیده و نصب درست یک آنتن است.در هنگام نصب آنتن باید به این نکته توجه داشته باشیم که آنتن ها در انواع مختلفی ارائه شده اند که متناسب با کاربرد آن باید در انتخاب نوع آن دقت لازم را به عمل بیاورید ، در ادامه قصد داریم به معرفی انواع آنتن بپردازیم.

 

آنتن های جهت دار

آنتن های جهت دار در انواع مختلف Panel ، Yagi ، Backfire و Dish ارائه می گردند ، این نوع آنتن ها تحت عنوان آنتن Directional نیز شناخته می شوند که معمولا در سیستم های Point-to-Point و Multi-point مورد استفاده قرار می گیرند.آنتن های جهت دار عموما برای حرکت از یک نقطه به نقطه دیگر به کار می روند.این آنتن ها از نوع Patch و Sector هستند و با توجه به ارسال امواج با طول موج پایینتر مناسب برای ارسال امواج در فواصل طولانی تر می باشند ، آنتن های جهت دار در حالات داخلی و خارجی می توانند مورد استفاده قرار گیرند مضاف بر این  این نوع آنتن ها در فضای آزاد نیز می توانند تحت عنوان آنتن مشترک جهت فرستادن امواج متنوع نیز مورد استفاده قرار گیرد.

 

آنتن های جهت دار

لیست قیمت آنتن رادیویی


آنتن همه جهته

آنتن همه جهته یا Omni-Directional که می توان از آن در ماشین نیز استفاده کرد برای ارسال از یک نقطه به چند نقطه به کار می رود به علاوه می توان گفت جهت راه اندازی یک سیستم نقطه به نقطه می توان از دو آنتن همه جهته استفاده کرد.لازم به ذکر است که آنتن های همه جهته در انواع مختلفی از قبیل آنتن های عمودی ، آنتن های دام سقفی ، آنتن های رومیزی کوچک ، آنتن های عمودی سیار و آنتن های Rubber Duck عرضه می گردد.این آنتن ها نصب بسیار ساده ای دارند اما معمولا مناسب برای ارسال با برد هستند که برای مثال در مواقعی بکار گرفته می شوند که نیاز به اتصال چندین دوربین مداربسته به یک نقطه مرکزی وجود داشته باشد.

 

 آنتن همه جهته

لیست قیمت تجهیزات شبکه


آنتن های نقطه به نقطه

برای اتصالات وایرلس از یک ساختمان به ساختمان دیگر از آنتن های نقطه به نقطه و یا Point-to-Point استفاده می شود.

 

 آنتن های نقطه به نقطه


آنتن های یک نقطه به چند نقطه

سیستم های Point-to-Multi Point یا یک نقطه به چند نقطه  جهت به اشتراک گذاری شبکه محلی وایرلس به کار می رود ، همچنین این آنتن ها برای اکسس پوینت وایرلس ها نیز کاربرد دارند.

 

 آنتن های یک نقطه به چند نقطه


عوامل موثر بر انتقال امواج

دو فاکتور مهمی که در عمل انتقال امواج موثر است عبارتند از :

  • قدرت امواج
  • میرایی امواج

یکی از نکات ویژه و حیاتی در انتقال امواج ، دریافت امواج می باشد و با طولانی تر شدن مسیر طبیعتا موانع بیشتری در برابر راه امواج قرار گرفته و امکان رسیدن به مقصد کمتر خواهد شد.یکی دیگر از عواملی که که در انتقال امواج بسیار حائز اهمیت است برد امواج در فضای آزاد است و اما برد امواج نیز به 4 عامل مهم اعم از فرکانس ، قدرت دریافت و ارسال آنتن مورد استفاده ، میزان حساسیت مورد نیاز رسیور و توان انتقال امواج رادیویی بستگی دارد.هر چه امواج با فرکانس بالاتری انتقال یابند مسیر کوتاهتری را طی خواهند کرد ، همچنین با افزایش قدرت دریافت و ارسال آنتن امواج توانایی طی کردن مسافت بیشتری را خواهند داشت ، به علاوه هر چه میزان حساسیت مورد نیاز رسیور بیشتر می شود امواج بسیار آسان تر به دست خواهند آمد.

 

انتخاب آنتن مناسب جهت برقراری ارتباطات وایرلس

 

این روزها همگام با توسعه لینک های وایرلس باند 5Ghz  نیاز به ارتباط پرظرفیت تر احساس می شود و بهتر است تنها از انتن های دیش با زاویه پوشش و بیم کوچکتر استفاده کنید که این نوع آنتن ها علاوه بر پایدار کردن ارتباطات سبب کاهش تداخل فرکانسی با لینک های غیر هم جهت خواهد شد.لازم به ذکر است که جهت ارتباط 10 تا 15 کیلومتر سالید دیش 30dbi و 15 تا 40 کیلومتر 32dbi و33 و فواصل بالای 40 هم انتن های 34و35dbi مناسب هستند همچنین باید به این نکته توجه داشته باشید که سیگنال مناسب و پایدار 45-تا55- است که از کاهش باند دراز مدت لینک جلوگیری شود.شاید برای شما این نکته جالب باشد که ارتباطات ضعیف تر از 60- با رادیوهای معمولی پرقدرت بازار پایدار چندانی در پهنای باند ماهها و سالهای بعدی نخواهند داشت.این نکته نیز باید مورد توجه قرار گیرد که Broadband تر شدن آنتن به معنای پشتیبانی بازه فرکانسی بیشتر است.


انتشار : 1396/07/15
این مطلب را به اشتراک بگذارید

در رابطه با انتخاب نوع آنتن و رادیو برای ارتباطات وایرلس نظر دهید

0 نظر ثبت شده
امتیاز دهید

اخبار مرتبط

آیا آی ماینر قانونی است ؟ بررسی سایت iminer.net

آیا آی ماینر قانونی است ؟ بررسی سایت iminer.net

دوشنبه 18 فروردین 1399

آی ماینر (iminer) یک شرکت معتبر ثبت شده ایرانی در حوزه اجاره ماینر و استخراج بیت کوین است که برای شما این امکان را فراهم می‎کند تا بدون نیاز به دانش فنی و صرف وقت ، به استخراج بیت کوین و همچنین کسب درآمد از طریق استخراج ارزهای دیجیتال بپردازید.

تعرفه خدمات سانترال در سال 99 (نصب و راه اندازی)

تعرفه خدمات سانترال در سال 99 (نصب و راه اندازی)

دوشنبه 18 فروردین 1399

برقراری ارتباط از طریق تلفن، مناسب‌ترین راه شرکت‌ها جهت برقراری ارتباط با مشتریان است. بنابراین سرمایه‌گذاری در خطوط تلفن دارای اهمیت است. پاناسونیک طیف گسترده‌ای از سیستم‌های ارتباطی را برای مشاغل مختلف ارائه می‌دهد .

کرونا امید اپل را ناامید کرد

کرونا امید اپل را ناامید کرد

پنج شنبه 22 اسفند 1398

در این نوشتار در خصوص کاهش 60 درصدی فروش گوشی آیفون به دنبال شیوع ویروس کرونا و

آموزش اجاره ماینر و استخراج بیت کوین از طریق پلتفرم آی ماینر

آموزش اجاره ماینر و استخراج بیت کوین از طریق پلتفرم آی ماینر

چهار شنبه 14 اسفند 1398

اگر شماهم به دنبال راهی هستید که بدون دانش فنی و حتی بدون خرید ماینر بتوانید به استخراج بیت کوین بپردازید این مقاله را بخوانید.

iminer

iminer

چهار شنبه 23 بهمن 1398

وب سایت آی ماینر به عنوان پیشرفته ترین و معتبرترین سامانه آنلاین خرید و اجاره ماینر ، با دریافت مجوزهای لازم، فعالیت خود را در بازار ایران آغاز کرد.

نشانی :خیابان ولیعصر نرسیده به میدان ولیعصر روبروی سفارت عراق خیابان ولدی پلاک 30 طبقه3 واحد7

تلفن تماس : 104-87147101