آشنایی با رنگ بندی کابل شبکه

اخبارگوناگون

یکی از موضوعات مهم و حائز اهمیت در سوکت شبکه ، ترکیب رنگ بندی در کابل شبکه است ، در صورتی که رنگ بندی سوکت شبکه صحیح نباشد ارتباط میان کابل های شبکه غیر پایدار و یا به طور کامل قطع میشود بدین ترتیب ارتباط میان کابل ها تنها با رنگ بندی خاصی میسر خواهد بود.در سال 1995 میلادی همگام با افزایش روز افزون استفاده از کابل های T568A ، استاندارد CAT5 مورد استفاده قرار گرفت ، شکل زیر نمایانگر ترتیب رنگ بندی سوکت است :

 

آشنایی با رنگ بندی کابل شبکه

لیست قیمت تجهیزات شبکه


در سال 2002 میلادی با افزایش کاربرد کابل های CAT6 و CAT5 استاندارد T568A جای خود را به استاندارد T-568B داد که اغلب در کابل های CAT6 مورد استفاده قرار می گیرد ، این استاندارد برای اشخاصی مناسب است که از ضرب سوکت یا پانچ کیستون استفاده می کنند.

 

رنگ بندی کابل شبکه

لیست قیمت کابل شبکه


کابل های شبکه در دو حالت مورد استفاده قرار می گیرند ، در حالت اول ممکن است یک کامپیوتر و یک سوئیچ را به یکدیگر اتصال دهند و در حالت دوم دو کامپیوتر را به یکدیگر اتصال می دهند که بر این اساس به دو صورت مستقیم (Straight) یا ضربدری (Crossover) تولید خواهند شد.

 

کابل شبکه مستقیم (Straight)

 

در این نمونه کابل ها قسمت انتهایی و ابتدایی کابل دارای ترکیب رنگ مشابهی هستند ، به عنوان مثال پچ کورد ها از این رنگ بندی استفاده می کنند.از کابل شبکه های مستقیم زمانی استفاده می شود که قصد داشته باشیم یک دستگاه کامپیوتر را به یکی از تجهیزات شبکه اعم از سوئیچ ، روتر ، اکسس پوینت یا .... وصل کنیم.

 

کابل شبکه


کابل شبکه ضربدری (Crossover)

کابل شبکه ضربدری زمانی استفاده می شود که کاربر قصد داشته باشد دو کامپیوتر و یا دو سوئیچ را به یکدیگر اتصال دهد که درباره کابل شبکه ضربدری می توان گفت که رنگ های قسمت ابتدایی و انتهایی کابل با یکدیگر متفاوت است ، طریقه اتصال نیز به این گونه است که پین شماره 1 در ابتدای کابل به پین شماره 3 در انتهای کابل و همچنین پین شماره 2 در ابتدای کابل به پین شماره 6 در انتهای کابل متصل خواهد شد.


انتشار : 1396/06/27
این مطلب را به اشتراک بگذارید

در رابطه با آشنایی با رنگ بندی کابل شبکه نظر دهید

0 نظر ثبت شده
امتیاز دهید

اخبار مرتبط

آیا آی ماینر قانونی است ؟ بررسی سایت iminer.net

آیا آی ماینر قانونی است ؟ بررسی سایت iminer.net

دوشنبه 18 فروردین 1399

آی ماینر (iminer) یک شرکت معتبر ثبت شده ایرانی در حوزه اجاره ماینر و استخراج بیت کوین است که برای شما این امکان را فراهم می‎کند تا بدون نیاز به دانش فنی و صرف وقت ، به استخراج بیت کوین و همچنین کسب درآمد از طریق استخراج ارزهای دیجیتال بپردازید.

تعرفه خدمات سانترال در سال 99 (نصب و راه اندازی)

تعرفه خدمات سانترال در سال 99 (نصب و راه اندازی)

دوشنبه 18 فروردین 1399

برقراری ارتباط از طریق تلفن، مناسب‌ترین راه شرکت‌ها جهت برقراری ارتباط با مشتریان است. بنابراین سرمایه‌گذاری در خطوط تلفن دارای اهمیت است. پاناسونیک طیف گسترده‌ای از سیستم‌های ارتباطی را برای مشاغل مختلف ارائه می‌دهد .

کرونا امید اپل را ناامید کرد

کرونا امید اپل را ناامید کرد

پنج شنبه 22 اسفند 1398

در این نوشتار در خصوص کاهش 60 درصدی فروش گوشی آیفون به دنبال شیوع ویروس کرونا و

آموزش اجاره ماینر و استخراج بیت کوین از طریق پلتفرم آی ماینر

آموزش اجاره ماینر و استخراج بیت کوین از طریق پلتفرم آی ماینر

چهار شنبه 14 اسفند 1398

اگر شماهم به دنبال راهی هستید که بدون دانش فنی و حتی بدون خرید ماینر بتوانید به استخراج بیت کوین بپردازید این مقاله را بخوانید.

iminer

iminer

چهار شنبه 23 بهمن 1398

وب سایت آی ماینر به عنوان پیشرفته ترین و معتبرترین سامانه آنلاین خرید و اجاره ماینر ، با دریافت مجوزهای لازم، فعالیت خود را در بازار ایران آغاز کرد.

نشانی :خیابان ولیعصر نرسیده به میدان ولیعصر روبروی سفارت عراق خیابان ولدی پلاک 30 طبقه3 واحد7

تلفن تماس : 104-87147101